Finale Nu of Nooit 2016 in Poppodium Grenswerk!

foto-pb-spl-finale-nu-of-nooit-2016-moeders-mooiste-door-tim-van-loon
Afgelopen oktober streden dertig muzikale acts, verspreid over zes voorrondes in de Limburgse poppodia, om een plek in de finale van de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit. Op zaterdag 10 december aanstaande vindt de finale van Nu of Nooit plaats in Poppodium Grenswerk te Venlo. De acts: Lapschwanz (Heerlen), LUCA MADU (Berg en Terblijt), Shiverburn (Heythuysen), Moeders Mooiste (Geleen), The Ten Bells (Geleen) en Throat of Autumn (Sittard) gaan strijden om de ultieme hoofdprijs: een speelplek op Pinkpop festival 2017! Om 19.30 uur opent Grenswerk de deuren en om 20.30 uur zal wethouder Jos Teeuwen de finale openen. Rond de klok van 1.00 uur zal Pinkpopbaas Jan Smeets bekend maken wie de winnaar van Nu of Nooit 2016 is en zich een jaar lang ‘meest veelbelovende popact van Limburg’ mag noemen! Tickets zijn te verkrijgen via de website van poppodium Grenswerk: www.grenswerk.nl.
De volgende acts (in willekeurige volgorde) zijn geselecteerd voor de finale:
LUCA MADU
genre: Alternatieve pop
woonplaats: Berg en Terblijt
social media: FACEBOOK
THROAT OF AUTUMN
genre: Alternatieve rock
woonplaats: Sittard
social media FACEBOOK
LAPSCHWANZ
genre: Cross-all-over
woonplaats: Heerlen
social media: FACEBOOK
SHIVERBURN
genre: (Hard) Rock
woonplaats: Heythuysen
social media: WEBSITE / FACEBOOK
MOEDERS MOOISTE
genre: Funk/ pop
woonplaats: Geleen
social media: WEBSITE / FACEBOOK
THE TEN BELLS
genre: Garage/blues-rock
woonplaats: Geleen
social media: FACEBOOK
Natuurlijk staat de winnaar van Nu of Nooit traditiegetrouw op Pinkpop, maar er valt nog veel meer te winnen! Als finalist ga je absoluut niet met lege handen naar huis.
foto-pb-spl-finale-nu-of-nooit-2016-the-ten-bells-door-rene-bradwolffEen blik in de prijzenpot van Nu of Nooit 2016:
Het team van Arons Muziek Heerlen staat klaar om de instrumenten van de winnaar volledig in orde te maken voor het optreden op Pinkpop. De winnende act krijgt een persoonlijke coach die de act begeleid voor en na het Pinkpopoptreden. Daarnaast krijgt de winnaar studiotijd, wordt er een documentaire gemaakt van het grote Pinkpop-avontuur, en tot slot geeft de winnende act een optreden tijdens de Pinkpop-perspresentatie in Paradiso Amsterdam. WM Digital Services zal de digitale distributie voor hun rekening nemen.
Ook wordt dit jaar een aanmoedigingsprijs uitgereikt. Backstage Film Production zal in samenwerking met Brendan Gijzen een videoclip maken voor van een door de jury uitgekozen act. Daarnaast staan alle finalisten natuurlijk op DVERS 2017, hèt jaarlijkse provinciale showcasefestival dat volgend jaar voor de negende keer plaatsvindt in Sittard-Geleen. Verder hebben Bevrijdingsfestival Limburg, Mama’s Pride, Koppelpop, Koempelrock, Wessummer Breeze, ZOKS Festival, Har Rock Open Air, Merlin Pop, Pre Pinkpop Party, Sjilvend Rock(t) en Zomerparkfeest toegezegd een finalist van Nu of Nooit 2016 te zullen boeken.
Finale jury
De winnaar wordt bepaald door onze finalejury, vijf professionals uit de Nederlandse en Belgische muziekindustrie. De jury bestaat dit jaar uit: Ton van der Werf (Endewerf Management, Conservatorium Amsterdam), Jeroen Sels (Muziekodroom), Michiel Claessen (Storksky), Art Philippeth (Poppunt, Absolutely Free Festival) en Aram Haagsman (Tin Ear management).
Finale Nu of Nooit 2016
Datum: Zaterdag 10 december 2016
Locatie: Poppodium Grenswerk, Venlo
Deur: 19:30 u. / Aanvang: 20:30 u. / Entree: €9,-.
Tickets: www.grenswerk.nl
Nu of Nooit 2016 wordt mogelijk gemaakt door:
Provincie Limburg, Huis voor de Kunsten Limburg, Prins Bernard Cultuurfonds Limburg, Gemeente Venlo, Gemeente Weert, Gemeente Sittard-Geleen, Gemeente Heerlen, Gemeente Roermond, Gemeente Horst aan de Maas, Grenswerk, Buro Pinkpop, Conservatorium Maastricht, ECI Cultuurfabriek, Poppodium Nieuwe Nor, OJC Niks, Arons, ZEF Magazine, Poppodium Volt, Muziekcentrum de Bosuil, The Rock Station, Muziekgieterij, Music Machine, Lyana, Koppelpop, Koempelrock, WM Digital services, Sounds, Backstage Film Productions, Wessummer Breeze, Zoks festival, Harrock café, ADAMS, DVERS, Mama’s Pride, Bevrijdingsfestival Limburg, Merlin pop, Zomerparkfeest, R2R, Pinkpop Pre Party en Sjilvend Rock(t).
foto-pb-spl-finale-nu-of-nooit-2016-poster-finale-nu-of-nooit-2016

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.