Gerrit Pouwels ondertekent het Gulden Boek van de stad Roermond

Op Tweede Kerstdag vond voor de 51ste keer de Kerst-In viering in Roermond plaats. Deze viering is bestemd voor mensen die de kerst anders alleen zouden doorbrengen. Dit jaar was Gerrit Pouwels 50 jaar als bestuurslid verantwoordelijk voor de organisatie van de kerstviering. Om die reden mocht hij tijdens de druk bezochte kerstviering zijn handtekening plaatsen in het Gulden Boek van de stad Roermond.

In de sfeervol versierde aula van het Citaverde College in Roermond genoten zij in elkaars gezelschap van een gevarieerd programma en een feestelijke maaltijd.

De Kerst-In wordt ieder jaar georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers onder de bezielende leiding van Gerrit Pouwels. Het stadsbestuur van Roermond is Pouwels en de bij de kerstviering betrokken vrijwilligers bijzonder erkentelijk voor hun jarenlange inzet.

Foto: Pim Ermers

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.