Gratis parkeren in Roermond

De Gemeente Roermond verstrekt in december gratis parkeerkaarten aan de ondernemers van de binnenstad om aan hun klanten te geven. Deze kaarten kunnen door bezoekers aan de binnenstad vanaf 1 januari tot en met 28 februari 2017 in de gemeentelijke parkeergarages Kazerneplein en Stationspark gebruikt worden.

Wethouder Fick-Moussaoui: “Januari en februari zijn voor ondernemers traditioneel de rustige maanden van het jaar. Met het verstrekken van de parkeerkaarten hopen we de consumenten éxtra te stimuleren om een bezoek te brengen aan de binnenstad van Roermond”.

De gemeente Roermond heeft twee eigen, moderne parkeergarages. Bezoekers kunnen hier op korte afstand tot de binnenstad op een veilige en goed toegankelijke manier parkeren. Met het verstrekken van de gratis parkeerkaarten wil de gemeente Roermond de parkeerders kennis laten maken met het gevoel van comfort en veiligheid en het gemak van achteraf betaald parkeren in een goed onderhouden en centraal gelegen parkeergarage.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.