Hamont-Achel zoekt uitbater

Het stadsbestuur van Hamont-Achel is op zoek naar een dynamische en ondernemende uitbater voor de cafetaria van sporthal De Posthoorn, die het café mee wilt uitbouwen tot een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek.

In de sporthal zijn tal van verenigingen actief, waardoor het potentiële publiek voor de cafetaria groot is. Verder is de zaak volledig uitgerust met toog, keuken, meubilair en terras. Het gaat om een instapklare accommodatie met appartement, gelegen in het midden van het stadscentrum van Hamont.

Foto: Gemeente Hamond-Achel

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *