Huiskamer Plus projecten van start in Maasgouw

Actief en vitaal zijn en blijven. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het vaak niet. Als mensen ouder worden en soms de dag niet meer goed doorkomen, er niet meer kan worden deelgenomen aan het verenigingsleven, mensen een beperking hebben of kampen met vergeetachtigheid, kan de leefwereld snel klein worden. Een fijne dagbesteding, zoals Huiskamer Plus kan dit voorkomen. In Maasgouw starten twee van deze projecten vanaf 10 januari 2017.

Er komt één locatie in Beegden en één in Maasbracht. In de Huiskamers Plus kunnen gelijkgestemden ontmoet worden. Er kan hier een kaartje worden gelegd, een oude hobby worden opgepakt of er kan iets nieuws geleerd worden. Er is professionele begeleiding aanwezig.

Het dagprogramma loopt van 9.30 uur tot 16.30 uur. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur wordt er samen een warme maaltijd gegeten en is er de mogelijkheid om even te rusten. Het programma voor de rest van de dag is wisselend. Bij het invullen van het programma wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers.

Foto: Gemeente Maasgouw

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.