Inschrijvingen Pinkstermarkt Molenbeersel weer gestart

Al vele jaren is het vaste prik voor vele standhouders èn bezoekers, de Pinkstermarkt, tweede Pinksterdag van Buurtgenootschap De Zandmennekes in Molenbeersel-Kinrooi. In 2017 zal deze markt doorgang vinden op Tweede Pinksterdag, 5 juni.

De Inschrijvingen voor standhouders voor de Rommelmarkt en Hobbybeurs voor deze markt zijn inmiddels weer gestart. “De ervaring leert dat je er snel bij moet zijn, want vol is vol”, aldus Gerard Korsten van De Zandmennekes. Naar jaarlijkse traditie zal de Pinkstermarkt ook dit jaar weer bij Domein ‘Woutershof’ in Molenbeersel plaats vinden. “De eerste jaren hielden we de markt in het centrum van het dorp, maar al meer dan tien jaar geleden zijn we uitgeweken naar Domein Woutershof omdat we de massale bezoekersstroom en de vele standhouders anders niet aan konden”, zo vertelt Korsten. Dit jaar zal de Pinkstermarkt voor de veertiende maal georganiseerd worden.

Foto: Zandmennekes Molenbeersel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.