Inwoners Bree (bijna) gratis met de bus

lijn-bus

Inwoners van Bree kunnen dankzij een regeling tussen de Stad Bree en de provincie Limburg tijdens de jaarwisseling (bijna) gratis met de bus reizen. Busmaatschappij De Lijn zal inwoners van met twee in te zetten feestbussen gaan vervoeren.

Lijn 408 zal rijden van Genk naar Opglabbeek, Gruitrode, Bree, Neerpelt en Overpelt en lijn 419 rijdt tussen Genk, Meeuwen, Gruitrode en Bree.

Reizigers dienen wel te beschikken over een feestbiljet. Dat is voor drie euro verkrijgbaar in de Lijnwinkels. Vervoersmaatschappij De Lijn geeft aan dat de kaartjes niet in de bus te verkrijgen zijn. Op Oudejaarsavond mag er vervolgens vanaf 18.00u met het ticket onbeperkt op de lijnen 408 en 419 gereisd worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.