Jan Lauers nieuwe hoofdtrainer Sportclub Susteren

In zeer goed overleg hebben Sportclub Susteren en hoofdtrainer Jean Maas onlangs besloten de wegen te scheiden na afloop van het huidige seizoen. Inmiddels is bekend dat Jean met ingang van het nieuwe seizoen aan de slag gaat bij vv de Ster in zijn woonplaats Stein. In haar absoluut niet makkelijke zoektocht naar een geschikte opvolger van allround vakman Jean Maas is het bestuur van Sportclub Susteren er inmiddels ook in geslaagd een waardige en ervaren vervanger aan te trekken in de vorm van Jan Lauers.

Lauers is momenteel oefenmeester van 1e klasser Wittenhorst uit Horst. Na eveneens 5 jaar in Horst met veel plezier en succes werkzaam te zijn geweest, was ook Jan Lauers toe aan een nieuwe uitdaging en het bestuur van Sportclub Susteren is verheugd dat deze uitdaging de komende jaren gevonden zal worden binnen de muren van haar vereniging.

“Jan is een zeer ervaren trainer die zijn sporen zowel in het amateurvoetbal op het hoogste niveau bij diverse verenigingen waaronder bijvoorbeeld EVV als ook in het betaalde voetbal bij o.m. de jeugd- en beloftenteams van Roda JC en PSV heeft verdiend. Tevens spreekt ook zijn jarenlange ervaring als docent bij het CIOS en het werken met jonge talenten zeer tot de verbeelding”, aldus een woordvoerder van de sportclub uit Susteren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.