Joost Snijders genomineerd voor Beste Echte Bakker 2017

Joost Snijders, De Echte Bakker met winkels in Stramproy en Thorn is genomineerd voor de titel Beste Echte Bakker 2017. Het Echte Bakkersgilde in Wageningen maakt op dinsdag 17 januari 2017 bekend wie de Gouden Schieters winnen in de categorie ‘Beste Kwaliteit’, ‘Beste Winkelbeoordeling’ en wie zich heel 2017 overall winnaar mag noemen als ‘Beste Echte Bakker’.

De eindrangschikking wordt zoals ieder jaar uitgevoerd door de Radboud Universiteit Nijmegen en komt tot stand na een gewogen gemiddelde van de cijfers behaald bij kwaliteitskeuringen en winkelbeoordelingen, waarbij gestandaardiseerde scores worden berekend ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Deze gemiddelden waren over 2016: kwaliteit 7,517 (een nieuw landelijk record!) en voor de winkelbeoordelingen 8,602 punten.

Voor Joost Snijders is het naast een drukke decembermaand ook een heel spannende tijd. Joost: “We staan eigenlijk altijd bij de eerste vijfentwintig en in 2013 waren we ook genomineerd. Toen werden we negende. Ik ben heel trots dat we dit jaar weer bij de beste tien staan en hoop natuurlijk dat we de prestatie van 2013 kunnen verbeteren. Het hele jaar door wordt vol aandacht en concentratie gewerkt aan brood- en banketproducten van topkwaliteit.”

Ook de winkels in Stramproy en Thorn hebben ruim boven het gemiddelde gescoord en dat maakt dat Joost Snijders in de race is voor de titel Beste Echte Bakker 2017. Wie de Gouden Schieter, de trofee die symbool staat voor ambacht en kwaliteit, voor Beste Echte Bakker in ontvangst mag nemen, wordt op 17 januari 2017 bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Echte Bakkers.

Foto: Linthorst Interieurs

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.