Kerstmarkt Neeroeteren

kerst

Maandag verwacht men in Neeroeteren weer duizenden bezoekers tijdens de jaarlijkse kerstmarkt.

Meer dan 150 kramen verwelkomen de kopers en kijkers van 17.00 tot 23.00 uur. De markt strekt zich uit over de Spilstraat, Ophovenstraat, Sint-Lambertuskerkstraat en het Scholtisplein. Er speelt een muziekband en er is een kindercarrousel. Uiteraard zal ook de kerstman himself aanwezig zijn.

Het is niet nodig om voor uw bezoek aan de kerstmarkt thuis te eten, want er zijn meer dan voldoende eet en drinkgelegenheden op de markt. Ook in de plaatselijke horecazaken zal het naar jaarlijkse gewoonte weer tot in de kleine uurtjes gezellig zijn !


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.