Kerstpakkettenactie Horn 2016 groot succes

De kerstpakkettenactie in Horn van Supermarkt Vermeulen en Stichting Haor.nl is een groot succes. Dankzij gulle giften van particulieren en ondernemers kunnen deze feestdagen 28 huishoudens in Horn die een moeilijk jaar achter de rug hebben een hart onder de riem krijgen.

Supermarkt Vermeulen en Stichting Haor.nl zijn in 2015 gestart met de kerstpakkettenactie, die meteen enorm aansloeg: vorig jaar werden 25 pakketten uitgedeeld. Aangezien er nu beduidend meer geld en goederen zijn gedoneerd, is niet alleen het aantal pakketten gestegen, maar konden deze ook nog royaler worden gevuld. Ook melde zich nog een tuinder uit Neer en sponsorde bij ieder pakket een zak aardappelen van 2,5kg.

Bijna alle pakketten zijn inmiddels op discrete wijze uitgereikt. Diverse betrokkenen, zowel gevers als ontvangers, hebben te kennen gegeven het zeer te waarderen dat dit een echte ‘dorpsactie’ is.

Foto: Haor.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.