Lekkerste oliebol van Limburg komt uit Roermond

kermis-gebak-oliebol

In het AD werd Limburg afgedaan als slecht scorende provincie op het gebied van oliebollen. In navolging hiervan publiceerde Dagblad de Limburger de provinciale oliebollentest waarbij ‘In de Kroon’ in Roermond met stip op de eerste plaats prijkt. Eigenaar Frank Smeets is blij met de bekroning.

In totaal deden 33 bakkers en supermarkten mee die op ambachtelijke wijze oliebollen maken. De tweede plaats was voor de bakkers Gommans/Fleuren die in Sevenum en Maasniel een bakkerij hebben. Peter Hagedoren uit Hoensbroek kreeg een derde plaats, de deelnemers buiten de top tien werden automatisch elfde.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.