Lokale omroep Echt-Susteren mist apparatuur

Bij een inventarisatie naar het materiaal van de Lokale Omroep Echt-Susteren (LOES) is er weinig teruggevonden van de investeringen die de afgelopen jaren zijn gedaan.

Voorzitter Ralph Muyres vertelt dat na een turbulente reorganisatie er binnen de lokale omroep gestart is met een inventarisatie van het aanwezige materiaal. “De laatste maanden is er grondig onderzoek gedaan naar het aangekochte materiaal en is dit vergeleken met het aanwezige materiaal. Het bestuur zet zich op dit moment volledig in om de ontbrekende materialen op te sporen en zo nodig veilig te stellen.” Tegenover Dagblad de Limburger wordt gemeld dat het om een bedrag van bijna 40.000 euro gaat.

De lokale omroep in Echt-Susteren wacht het onderzoek en de daaruit voortvloeiende resultaten af voordat er verdere uitspraken worden gedaan over deze zaak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Lokale omroep Echt-Susteren mist apparatuur”

  1. Wat een storm in een glas water er is niets weggehaald laat staan gestolen iedere medewerker bezat elk zijn eigen spullen om film en reportages te maken een enkeling verhuurde zijn eigen materiaal,
    volgens LOES eigendom, larie koek. Spijkers op laag water zoeken en de schuld bij andere leggen.
    diverse bestuursleden zijn al meer dan drie jaar in deze stichting werkzaam en blijken nu van niets te weten. Even vragen voor dat je de medewerkers door middel van een Advocaat de laan uitstuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.