Maaseik mag een half uur knallen

vuurwerk

Tijdens de komende jaarwisseling mag er zonder vergunning slechts een half uur vuurwerk afgestoken worden in Maaseik, Neeroeteren en Opoeteren.

Het nieuwe jaar wordt vaak ingezet met een spetterend vuurwerk. Dit is echter niet zonder gevaar. Vuurwerk afsteken laat je daarom best over aan professionals. Wil je toch graag zelf aan de slag gaan? Luister dan naar het advies van de brandweer en zorg dat je op de hoogte bent van wat wel mag en wat niet mag in Maaseik.

Het politiereglement zegt dat je voor het kopen en voor het afsteken van knallend feestvuurwerk en voor het afsteken van niet-knallend feestvuurwerk een machtiging of toelating van de burgemeester nodig hebt. UITZONDERING: je hebt geen machtiging nodig voor het afsteken van feestvuurwerk in de nieuwjaarsnacht tussen 00.00 uur en 00.30 uur.


 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Maaseik mag een half uur knallen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.