Meer dan 50 km/u te hard

politie-vlaanderen

De Politie Noordoost Limburg heeft de voorbije week in Kinrooi, Bree, Opoeteren en Bocholt op snelheid gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 121 km/u terwijl hier 70 km/u is toegestaan. De Politie geeft aan dat er meerdere bekeuringen zijn uitgedeeld.

Er werd gecontroleerd op de Venlosesteenweg en Neeroetersesteenweg in Kinrooi, in Bree op de Bocholterkiezel, Meeuwerkiezel, ’t Hasseltkiezel en Opitterkiezel en in Bocholt op de Weerterweg en Reppelerweg. In totaal passeerden 973 voertuigen de opgestelde camera’s. Van het aantal gecontroleerde voertuigen reed 14% te snel. Op de Opitterkiezel werd de hoogste snelheid gemeten, hier reed een automobilist 121 km/u voorbij. Hier geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.