Mekker-kerstwandeltocht

kerst

Als de kerstdagen weer achter ons liggen, organiseert Geiteclub Iris in Sint Joost de mekker-kerstwandeltocht met als thema: ‘mien linker- en rechterbein loupe al jaore naeve ein’. Dinsdag 27 december wordt om 13.00u gestart bij Café ’t Heukske aan de Rijksweg in Sint Joost.

Dit jaar is er voor gekozen om de wandeltocht in een nieuw winterjasje te steken. De wandeltocht is opengesteld voor iedereen. Fotografie in combinatie met activiteiten engebeurtenissen in 2016 zijn de rode raad in de vragen en opdrachten onderweg.

In de kantine van vv Sint Joost staat de pan met soep van oma al te pruttelen voor de deelnemers. Na ongeveer 3,5 km is het de hoogste tijd voor een kleine, gratis, alcoholische versnapering. De organisatie heeft ook prijzen beschikbaar na afloop van de tocht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.