Michel Graef wordt nieuwe fractievoorzitter van Samen Verder

Met ingang van 1 januari 2017 wordt Michel Graef de nieuwe fractievoorzitter van Samen Verder in de gemeenteraad van Leudal. Met het oog op vernieuwing en verjonging draagt Hen Sleven het fractieleiderschap over aan de 34 jaar jongere Michel Graef uit Horn, die momenteel plaatsvervangend fractievoorzitter is.

Sleven is al langer dan 34 jaar in de gemeente politiek actief. “De jeugd heeft de toekomst en dan is het ruim 1 jaar voor de nieuwe raadsverkiezingen een heel goed moment om het fractievoorzitterschap over te dragen aan een jongere kracht”, aldus Sleven.

Al vanaf de start van deze raadsperiode 2014-2018 was het binnen de fractie van Samen Verder duidelijk dat er richting einde raadsperiode een nieuwe fractieleider zou komen. Zo was Michel Graef al langer bij alle belangrijke overleggen van Samen Verder aanwezig, zoals coalitievorming, coalitie-overleggen, fractiebestuursvergaderingen etc.

Op de ledenvergadering van 24 oktober jl. maakte Sleven bekend per 1 januari aanstaande het stokje over te willen dragen. Sleven zal aanblijven als plaatsvervangend fractieleider om de nieuwe voorzitter te voorzien van advies en waar nodig te vervangen.

De fractie van Samen Verder staat unaniem achter deze beslissing.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.