Nieuwjaarsreceptie in de natuur met de boswachter

Op zondag 8 januari verwelkomt de boswachter van Natuurmonumenten van 13.00u tot 16.00u met zijn vrijwilligers op het Kerkplein van Swartbroek de bezoekers aan natuurgebied de Krang met gratis warme chocolademelk en een toost op een nieuw natuurjaar. Om 14.00u neemt natuurgids Bèr Peeters belangstellenden graag mee voor een winterwandeling door het natuurgebied.

Boswachter Paul Wijenberg: “Het is een leuke manier om met bezoekers in gesprek te komen en onze passie voor dit natuurgebied met hen te delen. Het hele jaar zijn we hard aan het werk voor dit gebied, maar hebben we helaas te weinig contact met de bezoekers van het gebied. Deze eerste zondag van het nieuwe jaar leent zich er uitstekend voor om juist met de omwonenden en andere natuurliefhebbers bij te praten. Natuurlijk is er ruimte voor vraag en antwoord.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.