Noliko Maaseik verliest in eigen huis van Poolse landskampioen


Net voor de Kerst trad volleybalclub Noliko Maaseik in een goed gevulde Lotto Dome in het kader van de Volleyball Champions League aan tegen het sterke Poolse Zaksa Kedzierzyn-Kozle.
Het betrof de tweede poulewedstrijd. De eerste poulewedstrijd werd in en tegen de Russische topclub Dinamo Moskou verloren met 3-1.
Na verlies in de eerste set en bij een achterstand van 3-8 in de tweede set werd de in Obbicht wonende Rob Bontje ingebracht en kwam Noliko nog terug tot 21-22. Maar uiteindelijk gingen ook de tweede en derde set naar Zaksa Kedzierzyn-Kozle en bleef het strijdlustige Noliko met lege handen achter.
Komende woensdag zal Noliko Maaseik een poging wagen na jarenlange afwezigheid een ticket voor de Bekerfinale in het Antwerpse Sportpaleis te forceren. Tegenstander is voor het derde jaar op rij Topvolley Callant Antwerpen, het ‘zwarte beest’ dat de Maaseikse ploeg al twee opeenvolgende keren de toegang tot de finale wist te ontfutselen.
Foto: iXpole via Facebook Noliko Maaseik

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.