Ook wij wensen u…..

pater-sangersbrug-maaseik-wie-sjoen-os-limburg-is

De ‘beste wensen’ vliegen u om de oren en hier zijn er nog een paar, welgemeend, oprecht en met een blik op de toekomst !

Uw website Grensland Actueel, het vroegere Grenland Info, is al vele jaren een actuele en betrouwbare informatiebron voor duizenden lezers in de beide Limburgen en wil haar service nog verder uitbreiden.

Wie is Grensland Actueel ?
Deze website wordt gemaakt op vrijwillige basis, door een aantal zeer enthousiaste medewerk(st)ers van het vroegere radiostation Grensland uit het Belgische Kinrooi. Mensen zoals u en wij, die een passie hebben voor nieuws uit ‘onze’ regio. Hoewel het vroegere radiostation een beduidend groter bereik had, beperken wij onze berichtgeving grofweg tot de regio op de kaart omdat we simpelweg nu al mankracht te kort komen, en wat we doen, graag goed willen doen !

Meewerken ?
Grensland Actueel wil het komende jaar nog beter en actueler zijn, we zitten erg graag boven op het nieuws en willen een informatieplatform maken voor iedereen uit onze regio. We hebben heel veel plannen, maar kunnen deze onmogelijk uitvoeren zonder inbreng van onze lezers. Daarom zijn we steeds op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Ook eenmalige bijdragen zijn altijd van harte welkom. Schreef u een leuk stukje over uw vereniging, maakte u een leuke of opmerkelijke foto ? Wij plaatsen het graag op deze website ! U kunt ons bereiken via redactie@grenslandactueel.com.

Wensen
Wij wensen u allen hele fijne en veilige feestdagen, en natuurlijk een erg goed en gezond 2017. Blijf ons volgen en laat het even weten als u iets te melden heeft !

De Redactie.

Vuurwerk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

5 reacties op “Ook wij wensen u…..”

  1. Ook voor jullie de beste wensen, en wanneer komt Radio Grensland terug ?

  2. Alle oud filmers van LOES TV een gezond en productie vol 2017 veel plezier met jullie films en die kun je plaatsen op LEF-TV.
    Mijn devies “Blijf vooral prettig filmen “

  3. Piet Walraeven,
    Gelukkig hoeven we die troep van jullie niet meer op tv te zien…. met je lef tv…. stelletje criminelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.