Parochies zamelen voedsel in

De parochies van Roggel, Neer en Heibloem en het cluster inHeythuysen  zamelen voedsel in voor ‘de Hertjes van Limburg’. De parochies van pastoor Vankan en pastoor Schwillens gebruiken de adventstijd om lang houdbare producten in te zamelen voor de organisatie ‘De Hertjes van Limburg.’ Deze is vorig jaar opgericht en werkt vanuit Heythuysen. Zij maken voedsel- en kledingpakketten voor de mensen in de minima.  

Vanuit hun facebookpagina helpen zij de kerken de inwoners die in Leudal onder het bestaansminumum moeten rond komen. Dit gebeurt met gesloten beurzen. Bij een lokale supermarkt in Baexem mogen ze twee keer per week de ten minste houdbare tot producten ophalen. Bij de kerken kan deze week na afloop van de H. Mis voedsel worden afgegeven.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.