Politie pakt verdachte van mishandeling

Op zondagavond 11 december 2016 kreeg de politie een melding van een mishandeling gepleegd op de Kleefstraat in Echt.

Een man zou daar in een woning zijn vriendin hebben mishandeld. Op straat zou hij ook nog kiezelstenen uit een voortuin hebben gepakt en deze naar haar toe hebben gegooid. Mogelijk zijn daarbij in de straat geparkeerde personenauto’s beschadigd geraakt.

Terwijl verschillende patrouilles onderweg waren naar het opgegeven adres, kwamen er bij de meldkamer ook verschillende meldingen van mishandeling binnen vanaf het station in Echt. Er werd een signalement van de dader doorgegeven. De verbinding met een van de melders werd verbroken, omdat zijn telefoon door de dader met geweld werd weggenomen.

Toen de politie ter plaatse kwam, stond er net een trein op het punt te vertrekken. Een van de agenten kon de machinist van deze trein nog net op tijd een stopteken geven. De verdachte van de mishandelingen en diefstal van de mobiele telefoon van een van de melders, bleek zich in deze trein te bevinden en kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Hij verzette zich flink bij zijn aanhouding.

Er bleek een verband tussen beide meldingen. Het slachtoffer van de eerste mishandeling had zich kennelijk naar het station in Echt begeven, maar werd daarbij gevolgd door haar belager. Daar ging hij opnieuw de fout in.

Door de politie werden verschillende aangiftes en getuigenverklaringen opgenomen. De verdachte is ingesloten en de politie onderzoekt de zaken.

Bent u ook getuige geweest en heeft u wellicht nog waardevolle informatie? Dan kunt u contact opnemen met de Politie Echt via 0900-8844. Ook vraagt de politie mensen wiens auto op de Kleefstraat in Echt beschadigd is als gevolg van dit incident zich bij hen te melden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.