Politie wordt op lunch getrakteerd


Het Basisteam van de Politie Westelijke Mijnstreek in Sittard-Geleen werd woensdag 28 december getrakteerd door eigen gemaakte broodjes die vijftien kinderen van N-Joy 4 Kidz uit Sittard hadden bereid.
Deze kinderen, tussen 12 en 18 jaar, hebben een licht verstandelijke beperking. Stichting N-Joy 4 Kidz begeleidt deze kinderen in de sociaal-emotionele ontwikkeling. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder het verzorgen van de lunch voor het politieteam in Sittard-Geleen. Na het eten was er nog tijd voor een rondleiding en konden vragen gesteld worden.
Foto: Politie Basisteam Westelijke Mijnstreek

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.