Pop-up store voor auto-lease in Weert

Privé leasen is flink in opkomst. Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van rijden in een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. Thijs Truijen speelt in op die vraag en opende onlangs een pop-up store aan de Nieuwe Markt 36 in Weert. “We zijn merk-, dealer- en leasemaatschappij onafhankelijk en kunnen daardoor scherpe aanbiedingen op maat doen”, zo vertelt hij.

Tijdens het winkelen informeren naar de mogelijkheden van privé leasen? Of zelfs direct een contract afsluiten? In veel andere steden zoals Enschede, Veenendaal en Leeuwarden hebben pop-up stores voor privé lease hun succes bewezen. Nu volgt ook de Weerter binnenstad. “De pop-up store biedt consumenten die met de gedachte spelen om een auto te leasen de mogelijkheid om op een laagdrempelige, toegankelijke manier informatie in te winnen”, zegt Thijs Truijen.

De Weertenaar is sinds vijf jaar eigenaar/directeur van leasebemiddelingsbedrijf Fleximo. Met het openen van een pop-up store wil Thijs het privé lease-aanbod dichter bij de klant brengen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.