Rabo Urban Sport Tour in de kerstvakantie


Op de sportvereniging is het winterstop, buiten is het koud en nat maar toch wil je even lekker bewegen? Dat kan! In de kerstvakantie organiseert Let’s Move: De Rabo Urban Sport Tour wintereditie
Op woensdag 28 december en woensdag 4 januari staat de Rabo Urban Sport Tour binnen en zijn kinderen uit het basisonderwijs welkom om van 13.00 uur tot 16.00 uur te komen sporten en bewegen. Wij toveren de sporthal om tot een vrolijk winter speelpaleis met leuke spellen en activiteiten. Zo kun je racen over de stormbaan, voetballen en hockeyen in de soccerdomes, zijn er o.a. clinics van verschillende verenigingen en wordt er leuke muziek gedraaid. Kortom het beloofd een leuke sportieve middag te worden!
Wil jij graag komen? Dat mag! Je hoeft je niet aan te melden en mag komen en gaan wanneer je wilt. Tot slot is de activiteit helemaal gratis en is er voldoende begeleiding aanwezig om er een super middag van te maken!
Noteer dus gauw in je agenda:
Woensdag 28 december
Tijd: 13.00 uur – 16.00 uur
Adres: Maaslandlaan 3, 6004 GC Weert
Sporthal: Aan de bron
Woensdag 4 januari
Tijd: 13.00 uur – 16.00 uur
Adres: Vrakkerveld 2, 6002 AZ Weert
Sporthal: Boshoven
Voor meer informative over Lets Move:
www.letsmoveweert.com
Of Like ons op Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.