Rectificatie geëist door makers liedje Herkenbosch

De makers van het vastelaovesliedje uit Herkenbosch, dat onlangs door het bestuur van de Stichting LVK uit de liedjeswedstrijd is gehaald, eisen rectificatie van de beschuldigingen en een terugkeer van het nummer in de halve finale van het LVK.

Dat staat in een brief van tekstschrijver Quirien van Haelen uit Roermond aan de Stichting LVK, aldus L11. Het liedje ‘Vastelaovend guf vleugels’, gezongen door Patrick Roger uit Herkenbosch, zou volgens het bestuur van de Stichting LVK ‘een met voorbedachten rade gewijzigde kopie’ zijn. Tekstschrijver Quirien van Haelen noemt dat ‘pure laster’. Wat de makers gaan doen als de Stichting LVK de diskwalificatie van het liedje handhaaft, is niet bekend.

Lees ook: Midden-Limburgs LVK-lied gediskwalificeerd

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.