Samenwerking ziekenhuizen

Het Mariaziekenhuis in Overpelt en het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk gaan intensief samenwerken. Er wordt nog niet over een fusie gesproken. De bedoeling is uit te groeien naar één grote zorgverlener in Noord-Oost Limburg.

TV Limburg weet dat er ook met het management van ziekenhuis in Maaseik gesproken wordt aan deze samenwerking deel te nemen. Het doel is een optimalisatie van middelen en erkenningen in een regio van meer dan 400.000 inwoners.

Foto: Architectgenootschap Ar-Te

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *