Seniorenvereniging NEOS Maaseik springlevend

Seniorenvereniging NEOS Maaseik maakt deel uit van de nationale NEOS-organisatie. Deze socio-culturele vereniging vierde in 2016 hun 25-jarige bestaan.

Het komend jaar worden ook tal van activiteiten georganiseerd. De dinsdagen 10 en 24 januari, 14 en 28 februari zijn er wandelmiddagen gepland. Zondag 15 januari vindt het jaarlijks nieuwjaarsfeest met eucharistie viering, receptie en diner plaats en donderdag 2 februari is de jaarlijkse algemene ledenvergadering met een lezing over optimisme en de voorstelling van een meerdaagse Kroatië reis.

Daarnaast is er op dinsdag 21 februari een daguitstap waarop er een bezoek gebracht zal worden aan Isotopolis Dessel en het Nike distributiecentrum in Laakdal. Tevens is er iedere woensdag middag een kaartnamiddag waar ook leden die gezellig met elkaar willen praten welkom zijn.

Foto: NEOS Maaseik

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.