Sinvest levert weer Boa’s aan Weert

De gemeente Weert heeft Buitengewoon Opsporingsambtenaren (Boa’s) in dienst (Stadstoezicht). Daarnaast beschikt de gemeente over een pool van Boa’s die worden ingehuurd van een externe marktpartij, Sinvest BV uit Echt. Vanaf 1 januari 2017 wordt de samenwerking met dit bedrijf voortgezet op basis van een nieuwe overeenkomst die op 22 december 2016 is ondertekend.

De ‘inkoop’ van de externe Boa capaciteit is dit jaar opnieuw aanbesteed. Marktpartijen kregen zo de gelegenheid om hun Boa diensten aan te bieden voor de komende drie jaar, met een optie tot verlenging. De huidige externe partner, Sinvest BV uit Echt, heeft deze aanbesteding gewonnen.

Foto: Gemeente Weert

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.