Steunpunt vrijwilliger zoekt medewerker

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt mensen bij het zoeken naar geschikt vrijwilligerswerk, helpt organisaties bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers en geeft informatie en advies.

Ter aanvulling van het uit vier personen bestaande team, is men op zoek naar een vrijwilliger met een goede teamspirit, die ervaring heeft met Office en het beheer van sociale netwerken en interesse heeft in de organisatie van vrijwilligerswerk. De werkzaamheden kosten 3 tot 5 uren per week, waarvan vast dinsdagochtend van 10 tot 12 uur (spreekuur).

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *