Steunpunt vrijwilliger zoekt medewerker

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt mensen bij het zoeken naar geschikt vrijwilligerswerk, helpt organisaties bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers en geeft informatie en advies.

Ter aanvulling van het uit vier personen bestaande team, is men op zoek naar een vrijwilliger met een goede teamspirit, die ervaring heeft met Office en het beheer van sociale netwerken en interesse heeft in de organisatie van vrijwilligerswerk. De werkzaamheden kosten 3 tot 5 uren per week, waarvan vast dinsdagochtend van 10 tot 12 uur (spreekuur).

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.