Uitslagen LG De Grenslaupers

Grenslaupers zijn internationale lopers. Hun naam eer aan doende liepen ze ook dit weekend in 2 landen, België en Nederland. Favoriet was België, Reppel-Bocholt met name, de laatste trimloop van het Gemeentelijk Bosloopcriterium. Michel Hoeken, Hans van Dooren, Eric Brunenberg en Jos Smeets aan de start. Leuk, afwisselend parcours (keuze uit ronde van 3 of 6 kilometer) met allerlei lusjes, beetje modder, zeer kleine heuveltjes en vooral een groot aantal enthousiaste deelnemers.

Herman van Melick – de man op weg naar een deelnamerecord – bezocht de Kranenbroeker Trimloop in Echt. Zijn 58e wedstrijd dit jaar. De 60 deelnames gaat hij minimaal halen, als het er geen 61 of 62 worden (zelfs 63 zit er nog in!).

De voorzitter, Jack van Heel, mailde de uitslagenredactie met de melding, dat hij van alle gebaande wegen af was gegaan en zijn eigen trail van 20 kilometer had gelopen. We hebben helaas geen beeld waar hij ná deze trainingsloop op staat.

Grenslauper worden? Van hardlopen je levenswijze maken? Neem dan contact op via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196. Zie ook www.degrenslaupers.nl.

Uitslagen week 49:
11 december 2016: Kranenbroeker Trimloop, Echt:
10 kilometer: Herman van Melick; 0:54:55

11 december 2016: Gemeentelijk Bosloopcriterium, Reppel-Bocholt (B):
3 kilometer: Jos Smeets; 00:20:48
12 kilometer: Michel Hoeken; 1:01:58 ; Hans van Dooren; 1:02:14 ; Eric Brunenberg; 1:03:59

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.