Verdachten van 30 inbraken aangehouden

Drie mannen zijn door de politie maandag aangehouden op verdenking van meerdere inbraken, met name bedrijfsinbraken. In totaal heeft de recherche nu 30 (bedrijfs)inbraken in beeld, waaraan het drietal vermoedelijk te koppelen is.

De politie heeft eerder een onderzoek ingesteld nadat er in de regio Sittard-Geleen tientallen inbraken hadden plaatsgevonden, met name bij bedrijven en enkele woningen. In dat onderzoek zijn drie personen in beeld gekomen die maandag in hun woning zijn aangehouden. Het drietal wordt verdacht van meerdere bedrijfsinbraken in de regio Sittard-Geleen, en zijn donderdag door de Rechter Commissaris in bewaring gesteld.

De aangehouden verdachten komen uit de gemeente Sittard-Geleen en zijn 39, 37 en 34 jaar oud.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.