Voormalig station doet dienst als natuurtransferium

fiets verlichting

Het voormalige NS-rangeerterrein in Susteren doet momenteel dienst als knooppunt van diverse wandel- en fietsroutes. Dit natuurtransferium doet mede dankzij het naastgelegen treinstation dienst ter promotie van het ‘Smalste Stuk van Nederland.’

Vele fietsers uit de grensregio leggen in deze streek routes af. De natuurgebieden het IJzerenbos, ’t Hout en de Doort liggen op slechts een steenworp afstand. Ook het meest westelijke punt van Duitsland (Westzipfelpunt) ligt op loopafstand.

Vanaf dit transferium kunnen bezoekers ook starten met wandelen via het knopen-lopen systeem of met de mountainbike op pad gaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.