Vrijwilligers worden voor gladheidbestrijding ingezet

De gemeente Nederweert zet samen met Woningvereniging Nederweert enkele vrijwilligers in om de gladheid in de gemeente te bestrijden. Werkzaamheden zoals zout strooien en sneeuwruimen wordt door deze enthousiastelingen gedaan.

De prioriteit voor de vrijwilligers ligt bij de looproutes die senioren en inwoners met een beperking gebruiken om van verzorgingscentra en woonzorgcomplexen richting winkels en voorzieningen te komen. Ook Brug 15 houden ze sneeuwvrij, zodat ook de inwoners uit Budschop de voorzieningen in Nederweert kunnen bereiken. In totaal zijn er zeven vrijwilligers die zich voor de preventie gaan inzetten in Nederweert.

Er zijn concrete afspraken gemaakt. Zo zijn ervaren vrijwilligers gekoppeld aan een nieuweling en hebben ze samen hun eigen ‘route’ toegewezen.

Foto: Gemeente Nederweert

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.