Vuurwerk in brievenbus, brand snel geblust

vuurwerk

Woensdagavond is een brievenbus van een woning aan de Dordogne in Geleen vernield. De bewoner kon het vuur dat was ontstaan snel zelf doven.

De bewoner hoorde rond 23:20 uur een harde knal. Toen hij ging kijken zag hij dat het gordijn dat voor de voordeur hing, in brand stond. Hij kon deze brand gelukkig zelf snel doven. De gewaarschuwde politie zag dat de brand vermoedelijk was ontstaan door gebruik van vuurwerk. Even later zagen zij in de buurt van de woning twee jongens lopen die vuurwerk afstaken. De jongens werden aangehouden, zij bleken illegaal Pools vuurwerk bij zich te hebben. Dit vuurwerk is in beslag genomen, de politie onderzoekt of zij ook met de vernieling van de brievenbus te maken hebben.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben dat met de vernieling van de brievenbus te maken kan hebben. Heeft u informatie geef dit dan door via het tipformulier of bel 0900-8844. Anoniem mag ook via M. 0800-7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.