Water- en stroomwerkzaamheden in Wessem en Panheel

Enexis brengt stroom en gas in woningen; de WML zorgt voor de watervoorziening. Dit doen ze via een ondergronds netwerk van kabels en leidingen. Om storingen te voorkomen, onderhouden zij het netwerk. Daarom werken ze binnenkort samen in Wessem en Panheel aan het gas- en waterleidingnet. Enexis is hierbij de coördinator.

De straten moeten hiervoor worden open gegraven. In Wessem beginnen de werkzaamheden op 9 januari 2016 aan de Maasstraat, in Panheel aan de Pater Jac Schreursweg.
Het kan zijn dat verkeer moet omrijden. Dit wordt aangegeven met borden. Bij de rotonde in Panheel leidt dit zeker tot overlast, zo geeft de gemeente Maasgouw aan. Misschien kunnen omwonenden hun pand soms minder goed bereiken. De aannemer maakt, voor de veiligheid, de sleuven ’s avonds en in het weekend zoveel mogelijk dicht. Zo beperkt hij de overlast.

De duur van de werkzaamheden houden we zo kort mogelijk.

Foto: Dordrecht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.