Watertap voor bewoners Donderberg

WML en Provincie Limburg, ondertekening convenant door, Ria Doedel, WML Directeur, en gedeputeerden, Daan Prevoo en Marleen Rijnsbergen.

Meer aandacht voor kraanwater als gezonde dorstlesser, kraanwater op meer evenementen, meer watertappunten in Limburgse gemeenten, samenwerking in educatie over water, gezondheid en duurzaamheid: de Provincie Limburg en drinkwaterbedrijf WML gaan vanaf 2017 samen acties uitvoeren om het drinken van gezond en duurzaam kraanwater in de provincie te stimuleren.

Als startsein overhandigden de gedeputeerden Marleen van Rijnsbergen en Daan Prevoo en WML-directeur Ria Doedel onlangs een watertap aan bewoners van de wijk De Donderberg en de Roermondse wethouder Gerard IJff.

In het getekende convenant spreken de Provincie en WML af dat ze zich samen sterk maken voor het duurzaam inzetten van kraanwater en dat ze het drinken van kraanwater in de provincie Limburg zullen stimuleren. Uitgangspunt is dat beide organisaties een bijdrage willen leveren aan gezonde en vitale Limburgers. De Provincie Limburg heeft zijn ambities hierover neergelegd in de Sociale Agenda Limburg 2025.

Foto’s: WML

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.