Waterzuivering opnieuw uitgevonden

Waterschapsbedrijf Limburg heeft het zuiveren van afvalwater opnieuw uitgevonden. Het kan nu goedkoper, efficiënter, flexibeler en duurzamer met de Verdygo ontwerp- en bouwtechniek. De wereldprimeur van Verdygo is op de rioolwaterzuiveringen in Roermond. Daar werd maandag 19 december de eerste Verdygo installaties officieel in gebruik genomen.

Directeur Guus Pelzer: “Juist om voortvarend op deze ontwikkelingen in te spelen en te zorgen dat we kunnen blijven leveren tegen de laagste maatschappelijke kosten, duurzame bouw en bedrijfsvoering hebben we Verdygo ontwikkeld” De Limburger betaalt het laagste tarief voor zuiveringsbelasting van Nederland en we streven ernaar dat zo te houden.”

Verdygo is niet alleen flexibel en duurzaam, maar heeft ook een groot kostenvoordeel. Guus Pelzer: “De bovengrondse, modulaire en gestandaardiseerde bouwwijze levert de forse kostenbesparing van 20% op ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Bovendien wordt de bouwtijd met een derde verkort. Ook in het onderhoud kan jaarlijks 20% kostenbesparing worden gerealiseerd.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.