Weert zoekt nieuwe centrummanager

Station Weert

Stichting Centrummanagement Weert is op zoek naar een nieuwe centrummanager. “We zoeken een manager die in samenspraak en samenwerking met stakeholders de kwaliteit en het functioneren van de binnenstad van Weert in al haar veelzijdigheid verder versterkt”, zo vertelt voorzitter Bart Sniekers.

Stichting Centrummanagement Weert heeft de ambitie om vanuit de kracht van samenwerking gezamenlijk te investeren in de totaalbeleving van de Weerter binnenstad als centrumstad en toeristische stad in de regio. “We hebben een gevarieerd aanbod van winkels, horeca en cultuur. Hierbij omarmen oprechte gastvrijheid en voelbare gezelligheid elkaar in een groenrijke, aantrekkelijke, historische en goed bereikbare omgeving waar altijd wel iets verrassends te doen is”, aldus Sniekers.

In 2016 is vanuit Stichting Centrummanagement Weert samen met stakeholders gebouwd aan een stevig programma met financiële commitment van ondernemers en vastgoedeigenaren. Samen met de stakeholders is een BIZ voor Vastgoedeigenaren en een BIZ voor Ondernemers in de binnenstad van Weert tot stand gebracht. Daarmee is een solide en structurele financiële grondslag gelegd voor een ondernemersgedreven ontwikkeling van de binnenstad van Weert. Sniekers vervolgt: “De Centrummanager vormt de spil in de uitvoeringsorganisatie van het Centrummanagement om deze ambitie waar te maken. De taken van de centrummanager variëren van het initiëren van activiteiten en projecten en het uitvoeren daarvan, advisering in beleidsontwikkeling door de gemeente, ondersteuning en advisering van het bestuur van Centrummanagement, het coördineren van de dagelijkse activiteiten en het leiding geven aan het bureau Centrummanagement.”

Het voornemen is de vacature medio februari ingevuld te hebben.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.