Maandagmarkt Peer weer op vertrouwde stek

Onlangs werd in het centrum van Peer de nieuwe fietsstraat geopend. In de fietsstraat heeft de fietser voorrang en is de auto te gast.

Intussen hebben alle inwoners van Peer een informatiebrochure ontvangen. Deze is ook nog in ’t Poorthuis verkrijgbaar. Op het gebied van verkeersdoorstroming zijn er in het centrum van Peer geen wijzigingen.

Wat wel gewijzigd is, is het parkeerbeleid. De parkeerplaats op de Markt is een blauwe zone geworden. De parkeerplaatsen zijn gratis. Daarnaast is de wekelijkse maandagmarkt terug in het centrum te vinden. Deze was vanwege de werkzaamheden tijdelijk verplaatst.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *