Nieuw registratiesysteem voor kinderopvang in Bree

Vanaf februari 2017 stappen kinderopvang Holder de Bolder in Gerdingen, samen met kinderopvang Pinoccio in Beek en kinderopvang ‘t Ittertuintje in Opitter over naar een nieuw gezamenlijk online registratiesysteem: Kwandoo.

In de tweede week van januari ontvangen alle betrokken ouders een formulier met de nodige uitleg om een account aan te maken bij Kwandoo. Vanaf februari zullen alle reserveringen, facturatie en fiscale attesten via het nieuwe programma Kwandoo verlopen

Ouders die al een account hebben omdat ze hun kinderen ingeschreven hebben voor een sport- en/of jeugdactiviteit van Stad Bree kunnen zich via hetzelfde account ook inschrijven voor de kinderopvang en vakantieopvang.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *