Veel vragen over tanken in de grensregio

Brandstof tanken diesel benzine

Normaal gesproken staan er al lange rijen wachtenden, sinds 1 januari wordt is die rij nog ietsje langer. Reden: Nederlandse automobilisten die de pomphouders vragen stellen over de nieuwe E10-benzine die in België getankt kan worden.

Pomphouder Andy Verjans van Lukoil in Kessenich vertelt dat hij de onrust wel kan nemen bij de klanten: “In België is men Nieuwjaarsdag overgegaan op E10 brandstof, benzine waar 1- procent bio-ethanol in zit. Auto’s van na het jaar 2000 kunnen bijna altijd deze benzine tanken, oudere auto’s adviseren om Euro98 te tanken.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *