Onze kinderen veilig online

Kinderen zitten op steeds jongere leeftijd aan de computer, tablet of smartphone. Ouders willen graag weten hoe dat veilig kan. Op woensdag 8 februari organiseert de Ouderraad in samenwerking met de vrije basisscholen Neeroeteren en de gezinsbond Neeroeteren een vormingsavond met als thema ‘Onze kinderen veilig online’. Hier is te zien hoe kinderen en jongeren met internet omgaan.

De nieuwe media komen kort aan bod, de nadruk ligt vooral op de opvoeding. De avond wordt opgefleurd door filmpjes met tips. De vorming start om 20.00 uur en gaat door in het cultureel centrum in Neeroeteren.

De avond is gratis en iedereen is welkom. De organisatie vraagt wel om vooraf in te schrijven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *