Regionale afspraken omgezet naar lokale maatregelen

Onlangs tekende wethouder Arno Walraven namens de gemeente Leudal de gezamenlijke prestatieafspraken voor de verdere verbetering van de (huur)woningmarkt in de gemeente.

De prestatieafspraken gelden voor 2017 en zijn aangegaan tussen de gemeente en de woningcorporaties en huurdersbelangenverengingen die in Leudal actief zijn. Dit zijn: Wonen Zuid, Wonen Limburg, WoonGoed 2-Duizend, Huurdersvereniging Op het Zuiden, Huurdersbelangenvereniging BRES, Stichting Huurdersbelangen Maas & Roer, Woningstichting Domus en Huurdersvereniging Roer je Mond.

De prestatieafspraken richten zich op het realiseren van een duurzame sociale huurwoningvoorraad, het huisvesten van urgente doelgroepen, wonen met zorg en ouderenhuisvesting en leefbaarheid en integrale wijkaanpak.
De ondertekening sluit aan op de ondertekening van soortgelijke regionale prestatieafspraken in Midden-Limburg. Leudal is hiermee de eerste gemeente die de regionale afspraken heeft omgezet naar lokale maatregelen.

Foto: Gemeente Leudal

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *