Campus van Eyck op het ijs

Het nieuwe jaar is op Campus van Eyck in Maaseik goed van start gegaan. Maandag werd op deze school gestart met een Nieuwjaarsreceptie om het tweede gedeelte van dit schooljaar goed van start te gaan. De vierdejaars leerlingen gingen nog een stapje verder.

Zij bonden de ijzers onder in IJshal ‘De Maaslandse Wintertuin’ in Maaseik om hun schaatskunsten aan te scherpen. Er werd onder meer ijshockey gespeeld, sommigen maakten een pirouette op het ijs, anderen maakten dubbele Axels en meer.

Foto’s: Campus van Eyck


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *