11e editie Cursus Politie voor Burgers van start

Op donderdag 9 maart start de 11e editie van de cursus politie voor burgers in Echt-Susteren. Tijdens deze cursus krijgen cursisten, inwoners en netwerkpartners uit ons werkgebied, de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken van de politie. Verschillende aspecten van het politiewerk komen aan bod. De inhoud van de cursus laat zien waar de politie Echt voor staat en wat de mogelijkheden van de politie zijn om een bijdrage te leveren aan de vermindering van criminaliteit en aan de leefbaarheid in de omgeving.

Onder leiding van Esther van Zoelen wordt op 9 maart de aftrap gegeven voor de cursus van 2017. Na een voorstelronde volgt een presentatie van teamchef Laurens Princen over de Nationale politie.

Inwoners van de gemeenten Echt/Susteren, Roerdalen en Maasgouw die willen deelnemen aan deze cursus kunnen zich aanmelden via: wijkagent-echt-susteren@limburg-noord.politie.nl. In de mail dient U Uw volledige naam, adresgegevens, beroep en telefoonnummer in te vullen evenals een motivatie waarom U aan de cursus wil deelnemen. De cursus duurt 10 weken en vindt altijd plaats op donderdagavond. Elke week komt een ander onderwerp aan bod. Aanmelden kan tot 31 januari.

Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, vindt er een selectie plaats.
Cursisten die worden geselecteerd krijgen na 15 februari persoonlijk bericht.

[foto: politie Echt-Susteren]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.