Derde weekend zonder alcohol achter het stuur

politie-maasland

De federale politie en de lokale politie organiseren van vanavond 18.00 uur tot maandag 16 januari tot 6 uur het derde ‘weekend zonder alcohol achter het stuur’.

Politie Maasland geeft aan dat zij bewust aan de actie meedoen en ook zullen controleren op het rijden onder invloed. Controle’s vinden overal plaats, zowel op de autosnelwegen als op de gewest- en gemeentewegen. Gezien de weersvoorspellingen van het komende weekend vraagt de Politiezone Maasland goed op te letten in het verkeer. De snelheid matigen en voldoende afstand houden zijn altijd belangrijk, nu echter beslist. Tevens wordt aangegeven dat het zichtbaar zijn voor andere weggebruikers ook cruciaal is.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *