SLW Maaseik last jeugdwedstrijden af

Voetbalclub SLW Maaseik heeft alle thuiswedstrijden van de jeugdploegen voor aankomend weekeinde evenals de uitwedstrijden van de u7a,u7b,en u13b afgelast. Omdat de velden veel geleden hebben door het natte weer en de weersvoorspellingen niet goed zijn, is dit besluit genomen.

De Maaseikse voetbalclub laat weten dat andere geplande wedstrijden vooralsnog door gaan. Vorig weekeinde werden door het Provinciaal Comité Limburg alle wedstrijden op zaterdagvoormiddag vanwege het slechte weer afgelast. Daarover is nu nog geen duidelijkheid.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *