132 inschrijvingen voor de finale van CMC ALAIF

Carnaval

Op 4 januari 00.00 uur sloot de inschrijvingstermijn voor de finale van CMC ALAIF, welke plaats gaat vinden op vrijdag 20 januari 2017 in uitgaanscentrum MONDIAL in Beek. Een laatste spurt van inschrijvingen vlak voordat de termijn gesloten werd, heeft er uiteindelijk toe geleid dat de organisatie van CMC ALAIF maar liefst 132 inschrijvingen kan noteren voor deze finale.

Een deskundige jury gaat snel aan de slag om al deze inschrijvingen te beoordelen. Uiteindelijk zullen zondagmiddag 8 januari de halve finalisten bekend worden gemaakt en woensdag 11 januari rond 20.11 uur de uiteindelijke finalisten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.