AFS zoekt gastgezinnen in Bree

AFS is op zoek naar drie gastgezinnen in de buurt voor jongeren die vrijwilligerswerk komen doen van maart tot oktober. AFS Interculturele Programma’s vzw maakt deel uit van een wereldwijd netwerk in meer dan 60 landen dat jongeren en gezinnen via interculturele leerervaringen een open blik op een multiculturele en geglobaliseerde wereld wil bieden. AFS is een vrijwilligersorganisatie. In Vlaanderen zetten meer dan 800 vrijwilligers (ondersteund door een professionele staf van 18 mensen) zich in om dit doel te bereiken.

Door een andere cultuur in huis te halen, herontdekken mensen hun eigen cultuur. AFS-gastgezinnen worden begeleid bij hun wereldreis in eigen land. Je ontmoet andere jongeren en gezinnen, krijgt toegang tot boeiende en leerrijke evenementen en je wordt lid van een internationale familie die ook lang na je ervaring kleur geeft aan je leven.

Iedereen kan AFS-gastgezin worden, ongeacht de samenstelling van het gezin.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *